tirsdag den 9. august 2011

Hjemmelavet mysli.

Et lille fif til en nem måde at lave "hjemmelavet mysli"
Denne gang sprang jeg over hvor gærdet var lavest og købte
Aldi´s Lukus mysli til en rund 20ér for 1 kilo.
Så ristede jeg den på panden,  på den måde kommer smagen meget bedre frem i nødder og gryn.
Man kan også hælde lidt akaciehonning på panden, når man rister den.
Men jeg valgt denne gang at gøre det uden, så kan jeg altid tilføje lidt i den græske yoghurt.
Håber i kan bruge ideen.





3 kommentarer:

  1. Det var da en rigtig god ide, nu må jeg vist lige over i Aldi (så kan jeg også få nogle flere af de lækre sandwich-is med chokolade, fy)

    Hav en god dag....Helle

    SvarSlet
  2. Det er dejligt ikke altid at skulle lave det hele fra bunden :)

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi