Jeg har endelig fået mod på at bage "verdens nemmeste brød",
som jeg skrev om i et af mine tidligere indlæg.
I opskriften står der, man kan bruge en gammel jerngryde eller en stegso.
Men jeg har brugt Ultra Pro fra Tupperware og den er bare skabt til dette brød.
Tror aldrig!! jeg har bagt en brød med så sprød en skorpe uhmmm...
Det blev serveret med en Fransk Brie og Chilimarmelade, det var ik´så ringe enda.
På billederne kan i se fremgangs måden, efter dejen har hævet i 12 timer.
Sådan ser det ud inden det får de sidste 15 min uden låg. |
Her har jeg tilføjet lidt valnødder, det giver et lidt mørkere brød. Smager kanon godt. |
Juuhuuuu, så er der brød.
SvarSletDet kan godt være det er "Verdens nemmeste" brød, men det har da givet dig lidt problemer i dag..... Tak fordi du ikke opgav, for jeg elsker dine indlæg.
Knus Anette
Mmh, det ser lækkert ud!! :)
SvarSletMen hold da op! 12 timer er sørme da ikke så lidt!
Det brødet så veldig, veldig godt ut!
SvarSletFredrikke :O)
Verdens enkleste brød, det høres meget oppløftende ut! Jeg liker alt som lover at det er enkelt... og dette så også veldig veldig vellykket ut!
SvarSletMUMS! Det ser lækkert ud og er nemt at lave..Velbekomme ;-)
SvarSletHvor ser det lækkert ud!
SvarSletTror da lige jeg skal ud og smække en dej sammen til at bruge imorgen :0)
Uhm, det ser dejligt ud. Der er ikke noget som langtidshævet brød :)
SvarSletMums ... det ser lækkert ud :) Og så med brie og marmelade til.. Det var bestemt også lige været igår til friskbagt brød. Det vil jeg da også prøve..
SvarSletKnus Tina
Mums... kan lige forstille mig hvordan duften af nybagt brøde spreder sig i køkkenet:) Håber du havde en hyggelig fredagaften, med knækbrød og te!..tak for din hilsen på min blog!
SvarSletKh.Mette
Uhm, jeg kan næsten dufte det :)
SvarSletVarmer du UltraProen op før du putter dejen i?
SvarSletKnus
Hej Birgit
SletNej! Det gør jeg ikke ❤️
Knus Susi