Den har jeg da helt glemt og give jer opskriften på, kan godt tillade mig og prale lidt, for den blev super god og er hurtig og gå til.
Vi har plantet tre æble træer i haven indenfor de sidste tre år og i år gav de faktisk en del æbler, som er blevet lavet til æblemos.
Glæder mig vildt til træerne bliver større og giver rigtig mange, har altid ønsket mig en mindre frugtplantage, syntes det kunne være så skønt og bare gå ud i egen have og plukke frugter.
I får lige min opskrift på min helt egen æblekagerasp.
Æblekagerasp.
150 gr alm. rasp
150 gr rørsukker ( alm. kan også bruges )
100 gr smør
100 gr grov hakkede mandler
3 tsk hjemmelavet vaniljesukker ( i kan se her hvordan i selv laver den )
Kan selvfølgelig også købes færdigt :-)
1) Smelt de 50 gr smør på en varm pande og brun rasp og sukker og 1 tsk vaniljesukker til det bliver gyldent.
2) Hæld det over på et stykke bagepapir, så det kan køle af og blive sprødt.
3) Smelt de 50 gr smør på panden tilsæt de groft hakkede mandler , drys 2 tsk vaniljesukker over og brun blandingen til det begynder og tage farve.
4) Hæld mandlerne over på bagepapir og lad dem afkøle.
5) Til sidst blander du raspen og mandlerne godt sammen, så har du den lækreste æblekagerasp...
Vi har plantet tre æble træer i haven indenfor de sidste tre år og i år gav de faktisk en del æbler, som er blevet lavet til æblemos.
Glæder mig vildt til træerne bliver større og giver rigtig mange, har altid ønsket mig en mindre frugtplantage, syntes det kunne være så skønt og bare gå ud i egen have og plukke frugter.
I får lige min opskrift på min helt egen æblekagerasp.
Æblekagerasp.
150 gr alm. rasp
150 gr rørsukker ( alm. kan også bruges )
100 gr smør
100 gr grov hakkede mandler
3 tsk hjemmelavet vaniljesukker ( i kan se her hvordan i selv laver den )
Kan selvfølgelig også købes færdigt :-)
1) Smelt de 50 gr smør på en varm pande og brun rasp og sukker og 1 tsk vaniljesukker til det bliver gyldent.
2) Hæld det over på et stykke bagepapir, så det kan køle af og blive sprødt.
3) Smelt de 50 gr smør på panden tilsæt de groft hakkede mandler , drys 2 tsk vaniljesukker over og brun blandingen til det begynder og tage farve.
4) Hæld mandlerne over på bagepapir og lad dem afkøle.
5) Til sidst blander du raspen og mandlerne godt sammen, så har du den lækreste æblekagerasp...
Das sieht so lecker aus..............!
SvarSletIch wünsche dir ein schönes Wochenende.
Liebe Grüße.
Daniéla
Thank you Daniéla <3
SletHave a nice day <3
Susi
Tak for opskriften - hvor ser det lækkert ud <3
SvarSletDejlige billeder.
God weekend.
Knus Birgitte
Tak selv søde <3
SletDu kan tro den smager af mere, er blevet godkendt her i huset ;-)
Knus Susi
Tak for opskriften. Der er ikke noget bedre en hjemmelavet æblekage på denne årstid. Fortsat dejlig weekend. Knus Anne
SvarSletDet var så lidt søde Anne.
SletHåber du kan lide den <3
Knus Susi