fredag den 6. januar 2012

Koldt hævede Grovboller.

I går aftes fik jeg rørt dejen sammen til de koldt hævede Groveboller, som jeg har fundet opskriften på inde på bloggen DitogDut  for et stykke tid siden.

Dejen skulle hæve koldt i 12 timer.
Så det passede lige, at jeg kunne sætte dem i ovnen, så var der varme boller til min den yngste kom hjem fra skole.
De er super gode og en nem måde at bage på.
Sønnen min! syntes de var perfekt til at han kunne få et par stykker med i skole.

Dejen kan holde sig i fire til  fem dage i køleskabet, så man kan, hvis man har tid bage friske boller hver dag.
Eller som jeg gjorde bage dobbelt portion og lægge nogen i fryseren.









13 kommentarer:

  1. Heia Susi;) å så delikate og vakre bilder du tar.Bollene så bare fantastisk gode ut! Ønsker deg en riktig fin helg sammen med dine kjære. klem Vera:)

    SvarSlet
  2. Hi dear, it looks very yummy and healthy. I hope I can translate the recipe :))

    SvarSlet
  3. De ser superlækre ud! (Jeg er brød-freak... ;-))

    Opskriften minder om den jeg selv bruger tit og ofte...:
    Jeg anvender durummel og hvedemel plus hvad jeg har på lager af grahams-/speltmel etc., tilføjer dejen et par spsk. olivenolie, rører ikke dejen igennem efter hævning, men sætter klatter med ske på bagepladen, og pensler med olivenolie inden jeg drysser med div. krydderier, ost, birkes etc..

    Synes det er noget værre stads at forme boller med hænderne, så det er SÅ herligt bare at sætte dem af med et par spiseskeer. Tror du kunne gøre det samme med denne opskrift! :-)

    *KNUS*

    SvarSlet
  4. Hei!

    Fant bloggen din i dag. Nydelige bilder og herlige farger!!
    La deg til i bloggrullen min, for her kommer må jeg følge med:-)
    God helg til deg og takk for inspirasjon!

    Klem Therese

    SvarSlet
  5. Susi, fidusen ved disse boller er lige præcis at man sætter dejen på pladen med en ske ;-) Men helt ærlig, virker linket ikke eller hvad, siden du skriver min opskrift på din blog?

    SvarSlet
  6. Meget godt på denne blogg ...
    Kram Karina

    SvarSlet
  7. Hej Gitte

    Jeg har linket til din side og jo linket virker som det skal.
    Men jeg har tilladt mig at skrive opskriften på min blog.
    Så jeg selv har den lige ved hånden:)
    Håber det er okay?
    Det er ikke på nogen måde for at tage din opskrift, syntes bare den er super god.

    Jeg bruger aldrig det med skeen derfor skriver jeg som jeg selv plejer at gøre.

    Er ked af hvis jeg har gjort noget forkert???

    Knus Susi

    SvarSlet
  8. De ser lækre ud de boller.
    Og bloggen du linker til er bare lige mig<3

    Sarah

    SvarSlet
  9. Hej Lisbeth.

    Jeg skal også lege lidt med forskelligt mel og kerner.
    Skulle bare lige afprøve den først.
    Syntes den er super god.
    Det med skeen bruger jeg ikke så meget.
    Har det bedst med at fugte mine hænder og lave en bolle, det tager ingen tid.
    Du kunne da godt sætte nogle af dine lækre opskrifter på bloggen.
    Det kunne være så hyggeligt.

    Hej Therese.

    Tak for din søde kommentar.
    Har prøvet at kommentere inde hos dig, men kan desværre ikke, når du ikke bruger popup til kommentarer, ligesom den jeg bruger.
    Ved ikke hvad der er galt, men har ikke kunnet det siden Google har sat Spam kontrol på min blog.
    Så hvis du ser denne besked, håber jeg du ændrer til popup, så jeg kan ligge en lille kommentar hos dig.
    Det kunne være så hyggeligt.

    Hej Karina

    Ja! den er rigtig hyggelig med gode ideer og lækre opskrifter.

    Hej Sarah.

    De smager så godt og så er de jo sunde med alle de kerner i:-)
    Dejligt du syntes om Gitte´s blog.

    Ha´en fortsat dejlig aften allesammen

    Knus Susi

    SvarSlet
  10. Det ser SÅ lekkert ut!! OG for en supersøt header du har!
    God helg og klem♥

    SvarSlet
  11. De er også rigtig lækre.
    Klart en opskrift jeg kan anbefale.
    Dejligt du syntes om min header.

    Knus Susi

    SvarSlet
  12. Susi, du linker til opskriften hos mig, så jeg beder dig slette min opskrift på din blog. Kan se du i dag linker til Julies hæklede bolsjer, men skriver ikke opskriften.
    Du ville gøre det samme, er jeg sikker på!

    Kh Gitte

    SvarSlet
  13. Hej Gitte

    Nej! jeg ville ikke gøre det samme.
    Men hvis det er det du ønsker, er den hermed slettet.
    Har kun skrevet opskriften, så jeg selv havde den lige ved hånden.
    Sandlig ikke for at kopier dig.
    Hvis jeg skulle blive stødt over alle dem der kopier mig, kunne jeg ikke lave andet.
    Og den opskrift findes i mange versioner, så jeg kan finde en der ligner mange steder på nettet.
    Derfor troede jeg ikke du ville tage det så nært, at jeg beskrev den som jeg havde lavet den og med de ingredienser, som jeg kunne lide.

    Men skidt pyt, nu er den slettet og jeg håber du er glad igen:-)



    Susi

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.