onsdag den 17. juli 2013

Hyggetur til Fårup Sommerland...

Som i kunne læse i mit tidligere indlæg har vi lige været på en hyggelig camping ferie i Løkken og imens vi var der, skulle vi selvfølgelig besøge Danmarks fedeste og sjoveste sommerland, nemlig
Fårup sommer land ved Blokhus.

Vi elsker at besøge Fårup sommerland og gør det så ofte vi kan, da det ikke ligger mere end 80 km fra hvor vi bor.

Så tager vi noget lækkert grillmad med hyggesnolder/ kage til dagen, nogen gange tager vi afsted sådan bare lige huhej, så spiser vi deroppe, der er forskellige spisesteder, som byder på lidt af hvert :-)

I finder spise stederne Her!

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er til alt det med at komme højt op og dreje rundt, det lader jeg mine unger om, (selvom de hader mig for jeg er sådan en bangebuks, de syntes, det er så sjovt, når deres mor skriger, lige fra hun sætter sig i vognen til den stopper og lidt til :-))

Men så nyder jeg til gengæld deres skønne badeland, det er så flot og lækkert og tro mig!!! Jeg glæder mig til vores lille barnebarn bliver lidt større og vi kan hygge ved poolen og alle de dejlig ting der er til de små, det er så dejligt og bare sidde og nyde de små der render rundt og bader og hygger sig....

Som noget nyt i år er der et fantastisk udspringshow med de mest modige og frygtløse udspringere, der springer fra 25 meters højde og ned i en pool der kun er 2,7 meter dyb, det er altså lige før jeg får højdeskræk af at se derop :-) Den ene udspringer sætter endda ild til sig selv, det er helt vildt!!!!

Så er der også kommet den nye rutchebane Orkanen, den kan i læse mere om Her!

Vi er allerede klar til endnu en tur .så snart vi kan samles familien igen :-)

Skulle i blive fristet finder i billet priser og åbningstiderne Her!

Ønsker jer alle en fortsat dejlig sommerferie...4 kommentarer:

 1. Så kan vi tage hinanden i hånden, Susi, og kigge på de andre, når de sætter sig op i disse "tortur-apparater" der snurrer og gør ved! Dem kan jeg nemlig heller ikke fordrage! Kun ballongyngerne i TIVOLI kan lokke mig, men de er heller ikke så vilde! :-)
  Fortsat god sommer til dig og familien ...
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde, kære Susi,

  det er så dejligt i Fårup... og jeg er også en bangebuks!

  Hav´ e god dag.


  Amalie

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud Susi - vi plejer nu også og tage vores årlige tur til Fårup men de sidste par år hvor vejret har været lidt koldt da vi havde fri blev det desværre ikke til meget Fårup. Men år burde vi da kunne finde en varm sommerdag :0)

  Ha´en fantastisk sommer :)

  Tanja

  SvarSlet
 4. Det ser ud til i alle har hygget jer og tak for de fine billeder <3
  Har aldrig været i Fårup Sommerland - så det må jeg ha' til gode :) <3
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.