onsdag den 1. august 2012

Loppefund og smuk lampe.

Igår da vi var i Aalborg for at hente spraymalingen, kørte vi lige en tur  til Ikea.

Her fandt jeg bare den smukkeste lampe, jeg har set længe, den er så yndig og fin, er helt vild med den, i kan se mere Her, den findes nemlig i to størrelser.

Jeg vil nok bare fjerne de små dimser der holder folderne og sætte nogen små hæklet hvide blomster på ( Skal bare lige finde en der vil hækle for mig) det tror nemlig vil se rigtig fint ud.

Den skal op og hænge i mit gæsteværelse/ Krearum, når det står klar, kan næsten ikke vente, den er bare så fin.

Har også tænkt på, at nu man har mønstret og stativet, så kan jeg jo sy en fin skærm i Greengate stof til vores soveværelse..


På vej hjem gik jeg lige ind i genbrugen og her fandt jeg  en flot fattigmands lysestage og en gammel Fransk osteklokke til en samlet pris af 35 kr, så det var en god dag.

Måske lysestagen skal sprøjtmales i den grønne farve, som jeg viste igår, den er samme farve som den grønne i Greengate´s porcelæn, så det tror jeg kunne være super flot:-)


P.s Har lige fået en kasse med det nye Greengate ind af døren, så det viser jeg jer imorgen, det er super flot altsammen....

4 kommentarer:

 1. Ej hvor nogle lækre fund hos gernbrugsen. Jeg så også på den lampe i går i Ikea den er bare fin- stod nemlig og overvejede hvor jeg skulle hænge den hvis det var :-) tillykke med dine fund knus

  SvarSlet
 2. Hej Susi
  sikken en skøn lampe,jeg vil se om jeg kunne være heldig og få et lift til århus på søndag der er nemlig søndagsåbent og dine loppefund er altid gode her i byen er der aldrig noget der kan bruges øv øv mange knus
  Maj-Britt

  SvarSlet
 3. Uhhh... de ting er slet ikke så dårlige endda ;D) Tror at det ville være flot hvis lysestagen blev i lysegrøn, så har du jo en i hver farve .. Lyserød, lyseblå og lysegrøn..
  Ha' en dejlig aften..
  Her skinner solen fra en skyfri himmel.. Skønnntttt!!!

  Knus Tina

  SvarSlet
 4. Hej Susi.
  Jeg vil slet ikke sige noget om de skønne ting du har fundet på loppen :-)) Nej, nej jeg er ikke spor misundelig, hmmmmm.
  Jeg glæder mig til at se alt det nye Greengate du har fået købt. Er sikker på der kommer de skønneste billeder af det i morgen.
  Rigtig god aften til dig og dine
  Knus Anette

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.