Det er Morten Heiberg´s mening og jeg kan kun give ham ret.
Opskriften er super nem og hurtig at lave.
Min veninde og jeg bagte den Mandag ( en stor bradepande)
Og tro det eller lade vær, den er væk...
Som tilbehør til den lækre Browines, lavede vi en lækker creme af græsk yoghurt rørt op med Odense´s flydende karamel sauce.
Dryssede med flormelis og pyntede med flydende mørkt chokolade.
Samt friske granatæble kerner og friske blåbær.
I får lige opskriften her, hvis i skulle blive fristet ...
Verdens bedste Brownies.
Ingredienser:
350 gr smør
350 gr mørk finthakket chokolade
6 æg
500 gr sukker ( jeg udskifter 200 gram af sukkeret med 200 gr farin, det giver en lækker smag)
kornene fra ½ stang god vanilje
225 gr hvedemel
1 tsk groft havsalt
275 groft hakket hasselnødder.
Til Pynt:
Friske blåbær, granatæbler eller andet frugt til pynt.
Creme:
Græsk yoghurt
Fløde pisket til skum
Mørk sirup
Pisk Youghurt og sirup godt sammen og vend flødeskummet i
Skal serveres koldt.
1) Varm ovnen op til 180 grader.
2) Læg bagepapir i en stor bradepande ( jeg bruger den som er i min ovn)
3) Smelt smør og chokolade i en kasserolle, kogepladen må ikke være for varm.
3) Pisk æg, sukker og vaniljekorn godt sammen og bland mel og salt i en skål.
4) Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet.
5) Hæld den afkølet chokolade ned i æggeblandingen og rør godt sammen.
6) Tilsæt nødderne og derefter mel blandingen.
7) Kom dejen i den beklædte bradepande og bag den midt i ovnen i 30 min.
Velbekommen!!
Opskriften er super nem og hurtig at lave.
Min veninde og jeg bagte den Mandag ( en stor bradepande)
Og tro det eller lade vær, den er væk...
Som tilbehør til den lækre Browines, lavede vi en lækker creme af græsk yoghurt rørt op med Odense´s flydende karamel sauce.
Dryssede med flormelis og pyntede med flydende mørkt chokolade.
Samt friske granatæble kerner og friske blåbær.
I får lige opskriften her, hvis i skulle blive fristet ...
Verdens bedste Brownies.
Ingredienser:
350 gr smør
350 gr mørk finthakket chokolade
6 æg
500 gr sukker ( jeg udskifter 200 gram af sukkeret med 200 gr farin, det giver en lækker smag)
kornene fra ½ stang god vanilje
225 gr hvedemel
1 tsk groft havsalt
275 groft hakket hasselnødder.
Til Pynt:
Friske blåbær, granatæbler eller andet frugt til pynt.
Creme:
Græsk yoghurt
Fløde pisket til skum
Mørk sirup
Pisk Youghurt og sirup godt sammen og vend flødeskummet i
Skal serveres koldt.
1) Varm ovnen op til 180 grader.
2) Læg bagepapir i en stor bradepande ( jeg bruger den som er i min ovn)
3) Smelt smør og chokolade i en kasserolle, kogepladen må ikke være for varm.
3) Pisk æg, sukker og vaniljekorn godt sammen og bland mel og salt i en skål.
4) Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet.
5) Hæld den afkølet chokolade ned i æggeblandingen og rør godt sammen.
6) Tilsæt nødderne og derefter mel blandingen.
7) Kom dejen i den beklædte bradepande og bag den midt i ovnen i 30 min.
Velbekommen!!