torsdag den 28. februar 2013

Smukke gamle skabe og en smuk buket

Det vil jeg vise jer idag, kan faktisk slet ikke lade være, for jeg er så glad for det hele...

Buketten har fået af mine dejlige veninde Karin, som også havde lækre landgangsbrød og kage med til kaffen, så det jo ingen sag og have gæster, når de selv kommer med det hele :-)

Buketten er så smuk med ranunkler og tulipaner som er nogle af mine ynglings blomster, så den kom straks i min nye kande og den passer perfekt i farverne...

Tak søde Karin, du er bare en skat!!!

Igår sad jeg på Gul Og gratis og ledte efter et lille vitrineskab og fandt hele to smukke skabe til en rigtig god pris og ikke så langt væk, så det hentede min kære husbond lige til mig :-)

Københavner skabet skal bruges i mit krearum og flueskabet skal have glas i og have skåret lidt af dybden, så skal det op inde i stuen, det bliver så godt...

Kig forbi i morgen, der kommer et godt tilbud til jer allesammen :-)))








onsdag den 27. februar 2013

Nyheder hos Gabrielles.dk

Uha!! Det svært at styre sig, nu er der nemlig kommet endnu flere nyheder hos Gabrielles.dk, hun har også fået en hel del skønne sager fra Lisbeth Dahl og der bliver lagt nyheder ind hver dag lige i disse dage, så man bliver nemt fristet..

Jeg må bare eje det nye Naomi pink stel med prikkerne og de fine krukker, rammerne  og lanterner fra Lisbeth Dahl, de er da slet ikke til at stå for...

Glæder mig så meget til sommer og varme og til vi skal hygge på verandaen med lækker mad og lys i lanternerne...

Idag fik jeg min bakke som jeg har købt af en sød veninde, den viser jeg på min blog "Sommerhusliv Hele Året" her kan i nemlig nyde billederne i stor størrelse.

P.s Husk at kig forbi min Pulterkasse, der ligger lige nu to skønne Cath Kidston radioer til salg...








tirsdag den 26. februar 2013

Vinderen er fundet...

Så er den heldige vinder fundet til det skønne gavekort på 250 kr til Purestyleliving.dk og man kan sige det er blevet lidt mere værd i mellemtiden, for Joan har 20 % rabat på alle hendes skønne sager i denne uge, så det giver lige lidt ekstra til den heldige vinder.

Der var hele 91 kommentarer som talte i min Give Away og den heldige vinder blev Nr 7  Gitte Blinkilde med denne skønne Kreative blog
  " En Kreativ Verden"

Håber du finder noget lækkert hos Purestyleliving.dk det er jo næsten umuligt andet, de har så mange skønne sager og jeg tror faktisk det lige er butikken for dig :-)

Tusind tak til Joan som lige har overtaget Purestyleliving.dk , håber du har lyst en anden gang :-)








mandag den 25. februar 2013

Heldige mig!!!

Jeg har altså været lidt heldig her på det sidste, har vundet endnu en Give Away som er de sødeste hæklet påskeæg fra Lise Halager.

Lise
har en skøn blog, hvor hun bla. viser hendes kreative håndarbejdsevner og hun er vildt dygtig til at sy og brodere smukke mønstre og så elsker hun sin smukke motorcykel, den er også bare så flot!!! i kan se den Her!

Hun går også meget op i sin have som er så smuk, i kan se meget mere Her!

Tak til Lise for de smukke æg, de vil pynte rigtig fint i vores hjem til Påske...

Hvis i har lyst til at se lidt af mine Greengate stemnings billeder i stor størrelse. kan i se dem Her!










søndag den 24. februar 2013

Ny kontorstol!!

Det fik jeg igår og jeg føler mig så heldig, vi var afsted i IKEA i Fredags for at købe stolen, men den var udgået ( typisk Ikea) så jeg var bare så... træt af det og gik igang med at lede efter den på nettet...

Fandt også en , men den skulle hentes helt i Kolding ca 220 km fra os, så den droppede jeg igen.

Så tænkte jeg, at jeg måske ville have held med at søge den på Facebook, så det gjorde jeg, der gik ikke en halv time, så sendte en af mine søde veninder et link til en på Gul og Gratis til 250 kr,  jeg havde ellers pløjet avisen igennem....

Tror lige jeg fik ringet, den befandt sig i Løkken, men det der var det heldige var, at sælger skulle til Nibe Lørdag morgen, så min kære husbond tilbød at hente den :-)

Nu er det taget i brug sammen med mit nye lammeskind, som jeg fik af min kære mor forleden dag...

I får lige lidt billeder af min nye stol, som stadig  kan købes i IKEA i den sorte udgave....


Hvis i har lyst, til at se mine nybagte kager, finder i billederne på min blog
" Sommerhusliv Hele Året "













lørdag den 23. februar 2013

Lørdags hygge på Savillas!!!

Idag har jeg sammen med min dejlige veninde Karin vi har spist en lækker frokost og selvfølgelig sluttede vi af med den berømte brownies på Savillas.dk

Vi hyggede og snakkede det meste af eftermiddagen og nød hinandens selskab, det var at for længe siden vi havde set hinanden :-)

Vi kom også til at solde lidt, det er svært at lade vær med alle Sanne´s skønne sager!! Hun er super god til at finde guld til butikken, som vi andre nemt bliver fristet af.

Hun er også god til at sætte tingene sammen, så man får lyst til at købe hele opstillingen, så det er lidt farligt og komme forbi hendes skønne cafe :-))

Hvis der er noget i bliver fristet af, kan i bare sende hende en besked Her!

Her får i lige en masse billeder fra den hyggelige dag...


























































Den fik jeg købt med hjem idag til mine søde Maileg kaniner...









Dagens frokost..