torsdag den 21. juni 2012

Sommer Klar!!

Det er lige det vi er, mangler bare lidt mere varme, så vi kan komme til vandet.

Har lige haft en veninde i røret fra sjælland, hun sagde det blæste en halv orkan, men her i Farsø er det skønt vejr kun lidt vind og jeg håber det varer ved, så vi snart kan se heksen flyve til Blogsbjerg:-))

Har lige et par fine sommer billeder jeg vil dele med jer.
Billederne af mine tæpper i den gamle vinkurv er Greengate strandmåtter, som jeg bruger på vores liggestole og drømmesenge om sommeren og så er det dejligt nemt at have dem med, når vi er på tur.

Jeg har købt dem hos Gabrielles.dk og hvis i er heldige har hun måske nogen på udsalg:-)

7 kommentarer:

 1. Wuuuppp wuuoooppp !!! Så er der da lige dømt sommer. Elsker dine dejlige sommer billeder. Her er der ingen blæst, kun skønt dejligt sommervejr og det er så varmt..
  Den vinkurv er altså også bare guf for øjet.
  Ha' en fantastisk sommerhed varm dag
  Knus Tina

  SvarSlet
 2. Hvor ser de lækre og sommerlige ud, lige hvad vi trænger til:-) heller ingen orkan her i hjørring, kun en smule blæst og lidt kold vind! /Mette

  SvarSlet
 3. Hvor ser de tæpper sommerlige, lækre og hyggelige ud... Lige hvad jeg trænger til. Heller ingen orkan her i Hjørring, kun lidt blæst og dejlig sol:-)
  /Mette

  SvarSlet
 4. Dejligt med sommer-stemning,og som altid dejlige ting du viser frem.

  Sommer hilsner fra

  Mona

  SvarSlet
 5. Åh elsker bare greengates lækre sager - har ikke noget endnu, men opdagede lige den anden dag at en af vores lokale butikker forhandler det, så tror bestemt snart der flytter noget ind her i hjemmet også :-D

  Kh Karina

  SvarSlet
 6. Smukke smukke billeder ;0) Knus Anne

  SvarSlet
 7. beklager hvis vi forstyrede i går og at vi nermest fløj ud af døren igen. men havde jo en aftale et andet sted og vi nåde det. men tak for kaffen det var hyggeligt.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi