søndag den 15. maj 2011

Lidt billeder fra stuen.

Jeg har taget lidt billeder fra stuen, så i kan se hvordan den ser ud lige nu.
Men jeg syntes den røde farve virker alt for mørk, så næste gang skal jeg lige have kigget på mit kamera og se om  det kan indstilles på en anden måde.
Har ikke haft tid til at lære mit kamera at kende, helt så meget som jeg gerne ville.
Men det må jo komme med tiden, der er rimlig meget, at få styr på med alle de finesser det har.
Men har helt sikkert ikke fortrudt mit køb, det er et super godt kamera...Har lagt et tæppe fra Greengate på sidde hynderne, det sparer mange vask af min sofa.


Det samme har jeg gjort i lænestolen, her har jeg brugt mit strandtæppe, det passer perfekt til stolen.

Læg lige mærke til hvor stor min pelargonie allerede er, den står perfekt i mit stuevindue.

Sofabordet er lige blevet malet, det var blevet så ridset.Inde i skabet gemmer vi vores fjernsyn og alle de åndsvage bokse, man skal have nu om dage.
14 kommentarer:

 1. Sooooooo lovely! I just love your house <3

  SvarSlet
 2. wow :)

  Skal vi bytte hjem for en en.....eller uge ;)

  SvarSlet
 3. Hei SUSI:) Jeg elsker stilen din.... Titter rundt meg her, og ser at jeg er alt for minimalistisk. Trenger litt farger og du er en inspirator i så måte. NYDELIGE ting fra ende til annen!! Superfint har du det. Vel overstått konfirmasjon, syns du hadde laget det helt fantastisk:):) Har vært SÅ spent på hvordan det ble, og det ble jo bare akkurat så unikt som jeg trodde det ville bli. Alt timet og tilrettelagt, Du er bare kanonflink!!!!

  SvarSlet
 4. Hej Susi....Ser rigtig godt ud Må da lige være et par billeder til Greengate`s katalog:-)
  Kan godt lide den røde der er kommet til.Du er og bliver den største indenfor Greengat og med en helt berfekt stil og indretning.Et stort 13 tal til dig:-).Kram Else Forsat rigtig god søndag

  SvarSlet
 5. Fiiiine bilder Susi:)
  Du har så mye lekkert, og flotte farger ♥
  Et skikkelig sommerhus;)

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlet
 6. Hei Susi!
  Heeelt nydelig :) Godt å få gjemt unna tv og de greiene der... for det er ikke pent å se på :S

  Klem Anette

  SvarSlet
 7. Det ser sgu godt ud!! :) Og skal da lige have vist gemalen, at det kan være rigtig smart at gmme tvet væk...! Kan vi ikke engang få et nærbillede af, hvilke lamper I har? Trænger til noget inspiration :)

  Hilsner Line

  SvarSlet
 8. Det er simpelthen så vildt at se hvor flot og gennemført du bor Susi :)
  En prinsesse værdig. Me like <3 Du er til stor inspiration for os alle, vi andre sukker og kan kun drømme os ind i dit flotte Greengate/sommerhusstil og ønsker at det var en selv der boede sådan.
  Så flot...
  Ha' en skøn søndag
  Mange knus Tina

  SvarSlet
 9. Very fresh house, very beautiful..

  SvarSlet
 10. Nossa adorei,tudo muito lindo e delicado,bjkas...

  SvarSlet
 11. Your home looks so nice and beautiful - I love it. Wonderful inspiration for the own home. Greetings from Germany!
  Tanja

  SvarSlet
 12. Tak for alle de søde ord.
  Bliver helt forlegen...

  Ha´en dejlig dag.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 13. Hej Susi
  Må jeg komme med et par gode råd til dig og dit nye kamera EOS 550D Jeg har et EOS 40D halv proff - Og bestemt ikke for at prale med det, for i sidste ende er det jo altid op til den som står bag og få taget de gode billeder. Jeg håber du har et godt fotoprogram til at behandle billederne i for det undgår man ikke at gøre heller ikke selv om det er Canon vi har. Hvis ikke vil jeg anbefale Adobe Photoshop element som er et prisbilligt program 5-600 kr koster det og det er pengene værd i sidste ende. Eller som næsten alle har en kopi af i dag det dyre Adobe Photoshop nummer gud hved hvad de er nået til - Jeg har nummer 5, og det er udemærket til det behov jeg har.
  Du snakker også om dine indstillinger på kameraet at de ikke passer Jeg vil foreslå dig at prøve det program der hedder P og så lave nogen andre indstillinger end dem som kommer frem for det kan jo multi meget sådan et Canon ! og helt bestem meget mere end det du får oplyst i den lille bitte bruger vejledning.
  Har du prøvet at kigge på canons sider og set hvor meget mere der er at lære om de digitale kameraer ? Hvis du så virkelig bliver bidt kan fotohandlerne ofte tilbyde kurser i netop Canon brug og får du chancen at komme i nærheden af et hvor casper tybjerg er underviser vil jeg sig at du går glip at noget hels specielt hvis du lader dette tilbud gå din næse forbi. Lidt mange ord fra en stor Canon foto entusiast , som håber du kommer til at kende dit kamera helt ud i krogene også for det meget mere end du lige aner
  Click foto i hobro eller hvor de nu findes de butikker har nogle super bøger skrevet om KUN canon som jeg vil anbefalde du køber og læser og lærer en hel del af - det gjorde jeg da jeg ikke kunne få lov at komme med på et kursus, Det vil du ikke fortryde at du køber nogen af dem
  det er en hel serie som koster fra 199 kr pr bog og op efter
  SÅ nu skal jeg nok slutte mit lange indlæg , men er bare så ked af du ikke udnytter dit kamera fuldt ud endnu

  Mange kunz til dig fra en af dine glade blog læsere
  Hilsen LONE

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi