lørdag den 8. januar 2011

Viktualierum...

Ja! det ikke lige frem det flotteste billede jeg viser idag, men det skulle, da gerne ende med, at komme til at ligne alt det andet.
Glæder mig, så meget til at få et rum, til alt det jeg ikke kan have i mine køkken skabe.
Rummet ligger godt nok i kælderen, men mon ikke jeg overlever...
Kenneth startede med at banke alt det gamle puds ned, da de forrige ejere, bare havde kalket kælderen, som i gamle dage.
Og idag er han igang med at pudse væggene op igen.
Så skal der en lang bordplade og et par hylder op på væggene, så der bliver mulighed for, jeg kan have så meget, så muligt derinde.
Det er ikke det største rum der findes, men så må vi jo indrette det, så godt vi kan.
Kenneth var godt nok igang i vores entre, men er gået lidt i stå, da vi har haft vores ældste søn og svigerdatter boende i 3 måneder.
Men er også glad for han valgte at tage viktualie rummet, inden han blev færdige i entreen, for her er støv over alt efter Kenneth har banket puds ned.
Det kunne have set godt ud på vores nymalet trappe og vægge.12 kommentarer:

 1. Hvor pudsigt - jeg har lige postet et indlæg om mit lille (intermistiske) viktualierum i min lejlighed. Mine unger har altid drillet mig med det, men jeg har nydt at have et rum med god hyldeplads som et supplement til et lille køkken.

  SvarSlet
 2. Hej Susi. Det skal du nok få noget fantastisk ud af! Det er jo lige de der små rum det gør forskellen. Glæder mig til at se det færdige resultat.
  Klem Marianne

  SvarSlet
 3. Hej Susi
  Du er da heldig at få sådan et rum, og det ser ud til, at ham Kenneth gør sit arbejde grundigt. I like. Jeg er sikker på at du, med dine indretningsevner, får rummet til at ligne en million.
  Kram MARIANNE

  SvarSlet
 4. Kære Susi
  Tillykke med 'udvidelsen'.
  Jeg har selv et kolonial-rum i kælderen. Super praktisk. Det originale fra huset blev bygget, som vi bare har frisket op. Nu kalder du dit for et 'viktualie-rum' men faktisk er der jo en lille forskel, afhængig af hvad man vil opbevare i rummet. Nå men det skal jeg ikke forelæse om her, men blot ønske dig og K. god arbejdslyst, og så glæde mig til at se flere billeder... det bliver sikkert lige så fantastisk som resten af huset når du har været i gang Susi.
  Knus fra Loppe

  SvarSlet
 5. Nøj hvor er du heldig - sådan et rum har jeg altid drømt om! Tror man kan have rigtigt meget i sådan et lille rum, det afhænger bare af hvorledes man indretter det. Det skal nok blive super godt ,0) Glæder mig til at se det færdige resultat. Knus fra Anne

  SvarSlet
 6. Så Susi så lykkes det takker mange gange.Kram og forsat god aften.

  SvarSlet
 7. Hej Else.
  Velbekommen.
  Også god aften til jer.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig også til det står klart.
  Kenneth har pudset rummet færdigt idag og skal sætte loft op imorgen, så der sker noget hele tiden.
  Så skal jeg bare ud og se på nogen klinker til gulvet.
  Knus Susi

  SvarSlet
 9. Hej Susi
  Tak for svaret med farven, jeg ser tiden lidt an om den skulle komme på bud.
  Hvor skønt med et "rum", det er vist noget alle os "husmødre drømmer om ".
  Jeg tænkte på hvis du stadig syr poseholder og blomster vil jeg meget gerne købe noget af det?
  Jeg er igang med min nye blog, den kommer til at hedde Esmeralda`s Hverdag.

  Knus Anja

  SvarSlet
 10. Hvor ser det spændende ud jeres projekt spisekammer:0) Vi har også et lille hyggeligt spisekammer i kælderen og det var en af de ting jeg elskede da vi flyttede ind... Desværre har det aldrig været brugt til det jeg drømte om. Hylderne er malet hvide også har jeg sprøjte malet en hel masse kurve røde til huer og vanter og et rød og hvidternet forhæng under bordet skjuler de meget større kurve med alt vores fodtøj. Men men men... Når engang vores børn flyver fra reden, så skal jeg have mit spisekammer! Hvis vi da bliver boende til den tid:-)
  Knus og god weekend

  SvarSlet
 11. Det er så dejligt med et viktualierum og det skal nok blive godt, tror jeg :)

  Vi har et rum ved siden af køkkenet, hvor fryseren og indtil videre vaskemaskinen står. Rummet står som de forrige ejere havde det - ikke ærlig pænt, så det står i køen for forbedring. Vi har ikke varme på i rummet, så vi har sat en reol op, hvor dåser og flasker, grønt og frugt opbevares - på den måde holder det grønne sig også frisk længere :)

  SvarSlet
 12. Sikke et spændende projekt.. Det skal nok blive godt :0) Glæder mig til at se billeder når det er færdigt..
  God dag

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi