onsdag den 3. november 2010

Yes! Hyacinterne er kommet.

Endelig kom Hyacinterne.
Går allerede først i Oktober og kigger efter dem.
Var så heldig at finde dem, da vi var i Silkeborg igår, så der røg lige seks stk´s i kurven.
Havde godt nok set dem i Netto, men der havde de kun de lyserøde og blå tilbage.
Så nu skal de pynte på mit spisebord, hver dag indtil de ikke fås mere...
Hvad står der på dit spisebord?
Jeg viser lige et billede af, hvad der står på mit bord til dagligt, selvom om min mand ind imellem, er ved at få spat, over alt det der skal væk, når han skal dække bord.
Men som jeg plejer at sige til ham, "så er det jo godt, vi ikke har et bord der er fire meter langt".
Stod det til ham, skulle det bare være tomt, så var det hele meget nemmere.
Men så skulle han nok, ikke have valgt mig, som hans kone. ( smiler)...


18 kommentarer:

 1. Hej Susi!
  Jeg tror de fleste mænd synes et ryddet bord er pænest/mest praktisk, men der er vi kvinder jo så anderledes :-) På mit bord står et fajance fad med agern og et hvidt bloklys og en lille buket. Hyacinterne har jeg ikke købt endnu, men jeg er storforbruger så de skal nok dukke op.
  Det ser meget fint ud dit bord.
  Hav en dejlig dag.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Ha ha. Nej det skulle han nok ikke. Men mon ikke også, at han nyder de flotte opdækninger og deko´er, du laver ? Jeg tror, at mange af os gerne ville have dig til at pynte lidt op hjemme hos os.

  SvarSlet
 3. Jeg tror nu også, at din mand er godt tilfreds :) På mit spisebord er to hyacinter og et par bloklys som pynt.
  Ofte er der også en halvfuld kaffekop, en blok og en kuglepen og krummer fra morgenmaden...

  SvarSlet
 4. He he he syns du hadde et godt argument til mannen din jeg ;-) Spisebordet ditt ser riktig så hyggelig ut :-) Gemalen godtar at jeg pynter på bordet, men noen ganger ser det ut som en kontorplass - og da må han vel få irritere seg litt....

  Ha en god dag og klem fra Siv

  SvarSlet
 5. Det ser altså lækkert ud hos dig...også på dit spisebord... :o) Jeg elsker også hyacinter...og skal da lige forbi netto og have købt et par stykker til det lille hjem... :o)
  på mit spisebord roder det lige netop idag med nyt stof, nyt krea papir, en ny flamingo til mit badeværelse, en ny duft, ...og de tre lysestager som ellers står der helt ene og alene når der er ryddet op på bordet... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 6. Der er simpelhen så hyggelig hjemme ved dig, det oser bare af hygge. På mit spisebord står der 2 hyacinter, 2 lysestager og et agern som er i fattigmandssølv og ligesom dig har jeg også et fikatet fad dog lidt mindre, med en lille vase, forskellige små lysestager og en fugl i fattigmandssølv. Det ville aldrig gå at sætte små kage eller andet spiselig på bordet her hjemme hos os (har to drenge på 16- og 15 år og to piger på 9- og 8 år). Min mand er i samme "klub" som din mand, men de synes jo alligevel det er hyggeligt :-). Tak for svaret jeg plejer at købe ved Living Trend, men hun har nemlig ikke haft så stort et udvalg. Jeg har fri i dag så vil en smut derud. Jeg må simpelhen finde ud af at få min ejen blog, ved bare ikke lige hvordan, det er jo helt nyt for mig.
  Kan du ha en skøn dag.
  Knus Annette

  SvarSlet
 7. Hej Annette.
  Det lyder hyggeligt.
  Det er ikke så svært at lave en blog.
  Hvis du vil have hjælp, må du bare sige til.
  Håber du finder noget godt derude.
  Ha´en dejlig dag.
  Knus Susi

  SvarSlet
 8. Så koselig du har det på spisebordet ditt. Fint å se hyasintene igjen. De er så fine :)
  Ha det fint
  Trude :)

  SvarSlet
 9. Hei!
  Første gang jeg leser bloggen din, etter å ha funnet linken din hos Emmeline. For noen lekre bilder! Her kommer jeg tilbake:)

  Klem:)

  SvarSlet
 10. Åhhhh det er da fantastisk, der er ikke noget som tiden med hyacinter og masser, masser, masser af levende lys og så masser af krims krams. Desværre tror jeg det er de færreste mænd der rigtig forstår at værdsætte vi kvinders hang til krims krams, de ville nok først finde ud af, hvor hyggeligt der er, den dag vi fjernede det, mon ikke :o)
  Dejligt du trods alt udlever dine krims, krams drømme, for hold da op hvor er du god til det. Jeg beundre altid dine billeder meget, ville ønske jeg havde de samme evner, men jeg øver mig lidt og så holder jeg godt øje med alle de gode fif her på bloggen :o)
  Rigtig god aften.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 11. Koselige bilder!!
  Gleder meg til å få hyacintene i hus....selv synest jeg de er aller finest i knopp :o)

  Takk for tittten!!

  ha en fin kveld :o)

  SvarSlet
 12. For en fin spisepalss du har! Så koselig :)
  Hilsen, PiPa

  SvarSlet
 13. Hei igjen SUSI:) Først og fremst TUSEN TAKK for lånet av vidunderlige bilder. Tror nesten jeg skulle skrevet litt tekst på engelsk også, for jeg fikk så mange internasjonale kommentarer med ros for de vakre bildene og det vakre hjemmet. Og det er jo tross alt DITT HJEM. Du er flink, det vet du og jeg har sagt det før. Oppdaget din artige kommentar på innlegget om baderom i dag også. Tenk at du har stylet badet på bilde nummer to. Jeg fant bildet på en inspirasjonsside for baderom, men den var dansk---så da var det trolig fra et blad eller noe.
  Måtte jo bare riste på hodet da jeg leste om din styling til Vakre Hjem i sin tid også---Himmel og hav, det skulle ikke være mulig å komme på besøk til et ferdig ryddet og stylet hjem, ta bilder for så å ikke bruke dem??? Det er jo virkelig en jobb som man kan knekke nakken av....HUTTETU:) Jeg har hørt at du har hatt fransk landstil tidligere, og kan nesten ikke tro det da du har en veldig gjennomført sommerhusstil nå-.--Det er ikke mye som minner om gamle dager hos deg lenger, men jeg må jo si at jeg elsker din stil:) Tusen takk iallefall for lån av bilder. Håper du har fått noen nye lesere. Her i Norge er det nok noen som er på jakt på REMA 1000 i dag iallefall:) Jeg har sendt min niese på Rema i København. Hun bare ler og rister på hodet.... Heldigvis er hun snill og tålmodig så kanskje det blir sopp og muffins på meg også:) KLEM

  SvarSlet
 14. Hej Susi, hvor er dit spisebord vildt hyggeligt -vil stjæle ideen med det store hvide fad her til jul! Synes i det hele taget at dit hjem er så gennemført skønt, at du burde vise det frem i et lækkert magasin. Tak fordi at du er så god til at vise frem og give dine ideer videre. Hyacinter er også min favorit i denne tid og indtil de ikke fåes mere - og i år skal de komme i mine nye fine Greengate kopper. Kærlige hilsner
  Anne

  PS. hvor har du købt dine små sukkerstokke - kan kun finde nogle der er store?

  SvarSlet
 15. Hej Emmeline.
  Håber din niece finder dem til dig.
  Ellers må du sige til, så skal jeg nok købe dem til dig.

  Hej Overballe.

  Stokkene har jeg købt i Rema, men de kan også købes i Brugsen.

  Tak for alle de søde hilsner.
  Ha´en god dag.
  Knus Susi

  SvarSlet
 16. Ville bare forbi i dag og nyde dine billeder og ønske dig en skøn dag. :-)
  Klem Birgitte

  SvarSlet
 17. Jamen Susi, vi er da ikke gift med den samme mand, vel? Selv voksdug er en skændsel herhjemme, altså i gemalens øjne. Synes da ellers det ser ud til du gør det nemt at rydde bordet, med de fine bakker og kasser du stiller de fine sager på og i.
  Ja, hyacinter er skønne, min egen yndlingsblomst i juletiden. Har dog ikke købt nogen endnu, men har en julestjerne i vinduet, da den har den skønneste sarte rosa farve. Og hvem er det lige der har bestemt de kun er til julebrug?
  Du spurgte den anden dag om fejebakke-sættet, og jeg var slet ikke klar over der findes forskellige størrelser, så jeg er ingen hjælp .
  God weekend, den venter lige rundt hjørnet. Knus!

  SvarSlet
 18. Hejsa. Faldt lige over din blog her :) Tak for der lige var en masse greengate, ved ikke hvordan jeg lige helt har haft glemt det et stykke tid, men det skal da helt sikkert på banen igen ;) det ser utroligt hyggeligt ud med din hvide bænk.Skønt hus du bor i med din familie. Boligstylist Mikala Råe

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi