mandag den 4. oktober 2010

Lækre Hjemmelavet Marengs.

Så stod den på bagning igen.
Og denne gang blev det til lækre marengs i fine farver.
Det var lidt sjovt, men hold op det tager tid.
De skal nemlig bages i en time, og når man kun har tre plader, tager det lidt tid.
Men det blev til en gang lyserøde, lyseblå og sidst men ikke værst!! hvide med lys chokolade og chrunch.( den gode fra Aldi).
De hvide med chokolade blev helt klart ungernes farvorit.






12 kommentarer:

  1. Lyder lækkert - hvad er det for noget crunch du bruger?

    SvarSlet
  2. Hej Merete.
    Det crunch er i den hvide chokolade fra Aldi...
    Så det er dejlig nemt.
    Knus Susi

    SvarSlet
  3. Dine marengs er fine.
    Vi så nogle meget store og rustikke marengs i London tror der var brugt blåbær og chocolade. Hvad har du givet farve med?

    SvarSlet
  4. Hej Margith.

    Til de blå har jeg brugt blå frugtfarve fra Isabella.
    Til de lyserøde har jeg brugt pink pasta fra Panduro.
    Man kan få en blå hos Rema og Brugsen, tror den er lige så god.
    Vil prøve at øve mig i at få dem høje.
    Håber i havde en god tur i London.

    Knus Susi

    SvarSlet
  5. Det ser bare lækkert ud, Susi - hmm, håber i fik nydt dem:) Ha' en god aften! Knus; Heidi

    SvarSlet
  6. Nej hvor er de yndige, og de råber næsten kom og spis mig ;)jeg vil ihvert fald med glæde sætte tænderne i sådan en hjemmelavet yndighed

    SvarSlet
  7. Ej hvor er de da bare fine. Jeg bliver helt lækkersulten!

    SvarSlet
  8. Og et stort MUMS herfra også. :-)
    Ha´en skøn uge
    Knus Birgitte

    SvarSlet
  9. Mmmm - godt og søtt :-) I Norge kaller vi dem også pikekyss ;-)

    Klem Siv

    SvarSlet
  10. Hm, hvor ser de gode ud; dem må jeg i gang med at lave....... mums

    SvarSlet
  11. hallo und viele grüße, verraten sie das rezept? ihr backwerk sieht sehr lecker aus!

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede forbi.

Ha´en fortsat dejlig dag ...

Knus Susi